Meserie

Panouri Fotovoltaice

YouTube video

☀️Panourile fotovoltaice transformă energia solară în electricitate, contribuind la reducerea costurilor cu energia electrică și la protejarea mediului. 💚 Industria panourilor fotovoltaice din România are un potențial semnificativ pentru dezvoltare ulterioară, cu accent pe obținerea de energie curată și sustenabilă și pe reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie.

Meserii


Descoperim extraordinara 🥁 energieeeeee solară și sistemul în care o putem avea în casele noastre.
Dacă ești pasionat de energie (solară), interesat să înțelegi mai bine procesul de instalare și funcționare a panourilor fotovoltaice sau pur și simplu, ești curios să afli cât mai multe informații pentru a putea să le folosești când ai nevoie de ele, atunci acest episod este pentu tine!
Gazda noastră este pasionată de domeniul energiei regenerabile și ne învață despre acesta pe înțelesul fiecăruia.
Pentru a afla ce sistem de panouri fotovoltaice ţi se potrivește introdu aici câteva detalii: https://pvsystem.ro/calculator/
Îţi mulţumim că eşti alături de noi în călătoria către un viitor mai luminos și mai ecologic! 🔋

Dacă doreşti să transmiţi mai departe juniorilor activități de dezvoltare prin joacă, am creat câteva fișe de lucru pentru tine.

Descarcă fișele de lucru

Cine ne-a găzduit

PV System

Specializaţi în proiectarea și montarea sistemelor fotovoltaice în zona de vest a României. 🎖️ Au o echipă de ingineri și tehnicieni cu experiență în domeniul energiei fotovoltaice, care se străduiesc să ofere soluții eficiente și durabile pentru fiecare client în parte. Compania colaborează cu persoane fizice, persoane juridice şi municipalităţi. 📲 Tel: 0773 961 479 📧 Email: office@pvsystem.ro

Vizitează site
Adresa: Timisoara, Str. Ionel Teodoreanu, nr. 9, jud. Timis