Meserie

Meseria de Medic Veterinar și alte meserii întâlnite într-un Spital Veterinar

YouTube video

În spatele meseriei de ,,Medic Veterinar” este multă dedicare, cunoaștere, pasiune și multă practică. Descoperă oamenii deosebiți care se dedică îngrijirii și vindecării animalelor. 🐄 🐖 🐈

Meserii

✅ Acest vlog prezintă o experiență autentică și informativă în lumea medicinei veterinare. Vă oferim o perspectivă unică asupra a ceea ce înseamnă să îngrijești și să tratezi animalele de companie. Observăm procesele de diagnosticare și tratament, interacțiunile cu medicii veterinari și asistentele, precum și momente emoționante sau interesante legate de animalele pe care le întâlnesc.

🐈🐹🐕
Episodul poate fi educativ, informativ și inspirațional pentru iubitorii de animale și pentru cei care doresc să înțeleagă mai bine cum funcționează medicina veterinară.

V-am pregătit o selecție de fișe de colorat și fișe cu provocări pentru juniori, specifice tematicii. Sunt pregătite să fie printate și utilizate! ✅

Descarcă fișele de lucru

Cine ne-a găzduit

Andivet

🐕‍🦺 Spitalul Veterinar Andivet a luat naștere din iubirea față de animale, iar cuvintele cheie după care se ghidează cei din cadrul spitalului sunt pasiune, dedicare și profesionalism. Echipa Spitalului Veterinar este formată din medici veterinari specializați în următoarele domenii veterinare: medicină internă, chirurgie țesuturi moi, ortopedie, oncologie, stomatologie, dermatologie, oftalmologie, cardologie, endoscopie, medicină de recuperare, neurologie, urgențe veterinare, medicină felină.

Vizitează site
Adresa: Calea Zarandului 79, Deva, Hunedoara