Meserie

Meseria de livrator mâncare

YouTube video

Meseria de livrator de mâncare poate fi provocatoare, dar și satisfăcătoare, oferindu-ți oportunitatea de a interacționa cu oameni noi și de a lucra într-un mediu dinamic.

Meserii

Cum începi să lucrezi?
Ia legătura cu un reprezentant al flotei.

Instruire: Participă la discuţiile de instruire.

De ce ai nevoie ca și echipament?
Mijloc de transport
: Poți folosi bicicleta, scuterul, motocicleta sau mașina, în funcție de preferințele și posibilitățile tale. Asigură-te că mijlocul de transport este în stare bună și că respectă cerințele de siguranță.

Smartphone: Este esențial pentru a primi comenzile, pentru a comunica cu clienții și pentru a naviga folosind aplicații GPS.

Echipamente personalizate: Aceste echipamente le primeşti dacă întruneşti anumite condiţii.

Cât poți câștiga?
Salariul unui livrator de mâncare poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv orașul în care lucrezi, numărul de ore lucrate și platforma pentru care livrezi.

Activități zilnice
Preluarea comenzilor: Primești comenzile pe aplicația mobilă și te deplasezi la restaurant pentru a prelua mâncarea.

Livrarea comenzilor: Folosești GPS-ul pentru a ajunge la destinație și livrezi mâncarea în siguranță și la timp.

Interacțiunea cu clienții: Poți avea interacțiuni scurte cu clienții în momentul livrării pentru a le oferi comenzile și pentru a primi plățile, în unele cazuri.

Descarcă fișele de lucru

Cine ne-a găzduit

Yum Delivery

Câștigă cât ai nevoie fără să îți pierzi libertatea! Peste 100.000 de comenzi livrate, peste 70 de persoane care au ales să colaboreze cu Petrișor. Dacă vrei să încerci meseria, găseşti pe site formularul de contact.

Vizitează site
Adresa: