Meserie

Meseria de Coafor Stilist + Barber (Barbier)

YouTube video

Meseria de coafor stilist este una fascinantă și plină de creativitate, implicând mult mai mult decât simplul act de tăiere a părului. Este o artă care se bazează pe abilități tehnice, talent și o înțelegere profundă a esteticii și a stilului personal al fiecărui client. 💇‍♂️💈 Meseria de barber este o formă specializată de coaforie care se concentrează în principal pe tunsori și îngrijirea părului și a bărbii la bărbați. Este o carieră care oferă oportunități de a crea conexiuni autentice cu clienții și de a contribui la încrederea și stilul lor personal.

Meserii

✂️ Un coafor stilist este expert în tehnici de tăiere și modelare a părului pentru a crea tunsori care să se potrivească perfect formei feței și stilului de viață al clientului. Aceasta poate implica tăieri clasice, moderne sau tehnici mai avansate, precum stratificarea sau texturizarea. O parte esențială a muncii unui coafor stilist este consultanța cu clienții pentru a înțelege exact ce își doresc și pentru a oferi sugestii și sfaturi în funcție de structura părului, tonul pielii și alte caracteristici personale. În plus față de abilitățile tehnice, un coafor stilist trebuie să fie și un bun comunicator și să aibă abilități excelente în relaționarea cu clienții. Este important să poată asculta cu atenție dorințele clienților și să ofere o experiență plăcută și relaxantă în salon.

Descarcă fișele de lucru

Cine ne-a găzduit

📍 Salon Transilvania

Locul unde se întâlnesc cei mai talentați profesioniști din industria de beauty din Cluj Napoca. La noi vei putea beneficia de servicii de frizerie și barbering, cosmetică, coafor sau manichiură și pedichiură. 😊✨ ✂️ Programări pe site. 📧 info@salontransilvania.ro

Vizitează siteVizitează Facebook
Adresa: Republicii 105, Cluj-Napoca, Romania