Meserie

AGRICULTOR şi VÂNZĂTOR la piaţă. Vizităm solarii

YouTube video

🥕🧅🧄 Dacă am face un joc de cuvinte și v-am spune: cartof, morcov, fasole, ceapă, sfeclă, mărar, ce v-ar veni prima dată în minte? Ați ghicit! 🍎 În acest episod vom experimenta cum este să fii producător şi vânzător la piață şi experiența veselă pe care am avut-o ca şi vânzător la taraba celor de la Ferma Veselă Chimindia. Am descoperit activitățile principale, am interacționat cu clienții și cu alți vânzători de la piață, dar cea mai deosebită experiență pentru noi a fost să mergem să vedem de unde provin legumele delicioase pe care le-am vândut.

Meserii

👩‍🌾👨‍🌾 Vă invităm împreună cu noi să vedem de unde provin legumele şi fructele pe care le găsim la producătorii noștri locali, cum sunt cultivate, cum sunt udate şi îngrijite și, poate, veți simți cât de delicioase sunt.
În afara orelor din programul de vânzare, producătorii ,,veseli” sunt prezenți la solarii, unde se ocupă ca produsele expuse în zilele următoare să fie proaspete și delicioase.
Haideţi să descoperim împreună o afacere de familie care aduce atât de multe beneficii comunității! 
Vă invităm ca data viitoare când achiziționați legume sau fructe să mergeți la piață și să căutați o tarabă cu producători locali.
Sustinându-i pe ei, ne susținem pe noi!🧑‍🌾

V-am pregătit o selecție de fișe de colorat și fișe cu provocări pentru juniori, specifice tematicii. Sunt pregătite să fie printate și utilizate! ✅

Descarcă fișele de lucru

Cine ne-a găzduit

Ferma Veselă Chimindia :)

🍓 🍅 Producători locali de legume şi fructe din judeţul Hunedoara. Folosind îngrăşământ natural şi o atentă îngrijire, Ferma Veselă Chimindia oferă clienţilor săi produse proaspete de sezon. Pentru a gusta din produsele oferite îi găsiţi în incinta Pieţei Agroalimentare din Deva, la mesele 298 și 299, de luni până vineri între orele 9:00 și 16:00 și sâmbătă în intervalul 9:00-14:00. 📲0785594295 Produse gustoase din gospodăria proprie: #cartofi #morcovi #fasoleverde #ceapaverde #sfeclarosie #nuca #usturoi #patrunjel #leurda #mararverde #telinafrunze

Vizitează Facebook
Adresa: Sat Chimindia, Nr 41, comuna Hărău, Jud Hunedoara